:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 349
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ДОСТАВКИ ПО ДОМОВЕТЕ

Да си поръчаш Никол Кидман по Интернет

Никол Кидман е най-новата носителка на "Оскар" и една от красавиците в днешното кино. Да си я поръчаш за булка по Интернет звучи направо като джакпот от тото 2. Не съвсем така се оказва за героя на Бен Чарлин в "Birthday Girl".

Българският превод на заглавието "От Русия с любов" открито препраща към един от романите на Флеминг за Джеймс Бонд. Всъщност става дума за хард-версия на "Имате поща".

"From Russia With Love" се нарича сайтът, от който залупеният, самотен банков чиновник Джон Бъкингам (Бен Чаплин) си поръчва жена. Условието е да говори английски и да готви. Когато хубавата Надя (Никол Кидман) пристига, се оказва, че първо, не готви, и второ - от езика на Шекспир знае само думата "yes".

По-лошото идва, когато в тихия дом на Джон в провинциална Англия нахлуват двама нейни руски другари (изиграни, кой знае защо, от французите Матийо Касовиц и Венсан Касел).

Тук леко комичният филм на Джез Бътъруърт добива трилърни краски. Бен Чаплин метаморфозира от загубеняк с поглед на бито куче до разранен и оправен любовник, готов да се бори за своето. Истинското откровение на филма е Кидман, чиято кариера редовно бележи върхове, откак вече не е г-жа Круз ("Мулен Руж", "Другите", "Часовете").

Кльощава, тъмнокоса и с изтерзан поглед, австралийката, родена в Хавай, спокойно би могла да мине за мрачен източноевропейски субект. Посттоталитарният сексапил в гардероба й пък оправдава напълно двата лева наем за касетата.
477
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД