:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,918,995
Активни 270
Страници 1,897
За един ден 1,302,066
БАСКЕТБОЛ

"Левски": Не отиваме на война

Най-добрите 4 тима в спор за купата от днес
"Не отиваме на война, а да играем баскетбол в Севлиево" - това каза треньорът на "Левски Екопетролиум" Константин Папазов в навечерието на 1/2-финалния мач за Купата на България по баскетбол с "ММ Бийр Черно море". "Сините" излизат срещу варненци от 16,30 ч. днес в зала "Дан Колов" в Севлиево.

"Няма какво да крия. Целта ни е да спечелим турнира", добави Папазов. Турнирът стартира с над месец закъснение, след като през февруари центърът на "сините" Лоренцо Колмън счупи два коша в зала "Дан Колов" и мачовете бяха отложени.

Първо място е целта и на останалите три отбора. За ръководството на "Черно море" Купата ще оправдае шумните трансфери на Грег Нютън, Юлиус Михалик и Малик Евънс. "ЛУКойл Академик" ще защитава трофея. Лидерът в шампионата и 1/4-финалист за Шампионската купа на ФИБА-Европа играе срещу шампиона "Ямболгаз" във втория мач днес - от 18,30 ч. Ямболци са единственият тим, който нанесе две поражения на "Академик" този сезон, така че и този сблъсък е напълно непредвидим.
563
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД