:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Исканият

от "Левски" десен бек на ПАОК Янис Скондрас е предпочел да премине в кипърския "Аполон" (Лимасол), съобщи "Гонг". Бившият младежки национал на Гърция дори вече е започнал преговори за личните си условия. През декември Скондрас е отказал да премине проби в "Левски".



"Ботев" (Пд)

има вече по-голяма надежда за довършването на строежа на ст. "Христо Ботев". Според "Спортал" ръководството на клуба е договорило изтеглянето на кредит за целта. Сега се очаква Пловдивската община да развали досегашния концесионен договор за стадиона и да бъде сключен нов.



Костадин Гаджалов

вкара втория си гол през сезона за шотландския "Дънди". Защитникът стори това при победата с 3:0 над гостуващия "Сейнт Джонстън" в 21-вия кръг на Висшата лига. Гаджалов игра цял мач и бе точен в 42-рата мин. от пряк свободен удар. "Дънди" е на 8-мо място с 22 т. Води "Селтик" с 58 и мач по-малко пред "Рейнджърс" с 39 и др.



Димитър Димитров

ще остане треньор на казахстанския "Иртиш" (Павлодар) и през 2017 г. Това обяви вратарят на тима Давид Лория. "Всички чувахме как пращат треньора ни къде ли не. Но той ни събра и ни каза, че никъде няма да ходи и ще изпълни договора си до последния ден. Така че всички играчи сме спокойни и щастливи. Благодарение на треньора си ние сме едно семейство", каза казахстанският национал.



Германският

национал Юлиан Дракслер (23 г.) пристигна в Париж, за да подпише с "Пари Сен Жермен" договор до юни 2021 г. Френският шампион ще плати 42 млн. евро плюс бонуси на "Волфсбург" за 23-годишния халф, който пък ще получава 850 000 евро месечна заплата.



Футболист №1

на Южна Америка за 2017 г. стана колумбийският нападател Мигел Борха, който имаше заслуга "Атлетико Насионал" да спечели "Копа Либертадорес" и да се класира за финала на "Копа Судамерикана". Втори стана бразилецът Габриел Жезус ("Палмейрас"), а трети- венецуелецът Алехандро Гера ("Атлетико Насионал").
648
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД