:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Китай готви нов удар с 18 млн. евро за Витсел

СНИМКА: СПОРТАЛ
Треньорът Ясен Петров се впусна в нова китайска авантюра и подписа договор за 2 години с втородивизионния "Бейжин БГ Конжу". В екипа му ще бъдат отговорникът за вратарите Георги Шейтанов и Мирослав Косев, с които Петров работи и в "Шъдзяджуан Евър Брайт".
Китайската футболна инвазия продължава с пълна сила, като поредният популярен футболист, който се очаква да заиграе в тамошната Суперлига, е Алекс Витсел ("Зенит"). Белгийският национал бе основна трансферна цел на "Ювентус", но в Италия съобщиха, че той се е съгласил да подпише за 3 сезона с "Тяндзин Куанжин" заради зашеметяваща оферта. Оттам са предложили 18 млн. евро годишна заплата на Витсел, т.е. с 3 пъти повече, отколкото дава "Ювентус". Според в. "Тутоспорт" халфът дори се извинил на торинския клуб, че няма да подпише с тях.

"Тяндзин Куанджин" обаче не смята да спре с Витсел, като е предложил 28 млн. евро на "Ювентус" за Марио Манджукич, а на самия хърватски нападател са обещани 7,5 млн. евро на сезон.

В последните дни на декември пък "Шанхай Шенхуа" превърна Карлос Тевес в най-скъпоплатения футболист в света, като му осигури 40 млн. евро годишно по договор, който е до края на 2018 г. "Бока Хуниорс" ще получи 10,5 млн. евро за нападателя.

622
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД