:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 354
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Трабзонспор" не се отказва от Ивелин Попов

СНИМКА: БГНЕС
Ивелин Попов
"Трабзонспор" продължава опитите си да привлече Ивелин Попов въпреки изразеното нежелание на българския национал да напуска "Спартак" (Москва). Според изданието "Хабер" турският клуб е подобрил офертата от 3 млн. евро за нападателя и тя е вече за 3,5 млн. В нея също така са изпълнени и всички финансови изисквания на Попов.

Очаква се "Спартак" да започне преговори с "Трабзонспор", още повече че руският клуб вече привлече конкурент на българина в атака - бразилеца Луис Адриано от "Милан", а има интерес и към черногореца Стеван Йоветич от "Интер". Ивелин Попов вече обяви неколкократно, че иска да остане при московчани и да помогне на отбора в битката за шампионската титла. Последните трансферни новини в "Спартак" обаче ясно показват, че българинът не е желан там и това може да промени мнението му относно офертата от Турция.

Друг национал - Георги Миланов, е в по-различна позиция. На него се разчита твърдо в ЦСКА (Москва) и халфът дори смята да подпише нов договор, макар че настоящият му е до юни 2018 г. "Има достатъчно голям интерес към мен от други отбори, но аз искам да остана тук. Вече дори започнахме преговори за нов контракт. В ЦСКА съм играл на пет различни поста. Не се оплаквам. Щом трябва, значи трябва", коментира Миланов. През пролетта на 2016 г. той бе преотстъпен на швейцарския "Грасхопър", но след това се върна при московчани и се утвърди като титуляр.

618
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД