:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 308
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА-София" посрещна годината без треньор

Увеличават се шансовете на Стамен Белчев да бъде утвърден за постоянно
СНИМКА: СПОРТАЛ
Ръководството на "ЦСКА-София" в лицето на Стойчо Стоилов, Данаил Ганчев, Трифон Попов (от ляво на дясно) още не е обявило решението си за треньорския пост, но пък направи промяна в зимната подготовка. Заради несигурната обстановка в Турция бе отменен планираният лагер там и вместо това тимът ще удължи престоя си в Испания.
"ЦСКА-София" навлезе в 2017 г. без постоянен треньор. Очакваше се ръководството на клуба да вземе решение още преди Нова година за наследника на Едуард Йорданеску, но въпросът бе отложен за тази седмица. Назначението трябва да стане факт преди началото на зимната подготовка на 9 януари.

Неяснотата породи спекулации, че "ЦСКА-София" все пак преговоря отново чужденец да води тима. Агенция "Спортал" дори съобщи, че има вариант това да бъде французинът Пол льо Гуен, водил преди "Олимпик" (Лион), "Пари Сен Жермен" и шотландския "Рейнджърс". Но в крайна сметка има поне яснота, че "ЦСКА-София" ще бъде воден напролет от българин.

Това от своя страна увеличава шансовете на временния наставник Стамен Белчев да заеме позицията за постоянно. Той бе треньор на дублиращия отбор на "ЦСКА-София" във Втора лига от началото на сезона, но бе повикан да замени Йорданеску в първия тим за последните 4 мача за 2016 г. В тях Белчев постигна три победи и едно равенство. Все още е актуална и кандидатурата на Светослав Тодоров.

Няма нищо конкретно и със селекцията. Очаква се на заседанието за утвърждаване на треньора да бъдат обявени и имената на футболистите, на които няма да се разчита. Ясно е, че изборът за нови попълнения се прави от ръководството, защото има индикации, че се водят преговори. Така новият наставник ще работи с играчи, които не са селектирани от него.

В Гърция продължават да твърдят, че Иван Иванов ще премине от "Панатинайкос" в "ЦСКА-София". От атинския гранд обаче са поставили цена от 170 000 евро на защитника.

Близкият до софийския клуб сайт 7dnifootball съобщава също, че вероятно попълнение е ганайският нападател Рафаел Двамена, който е голмайстор на австрийската втора дивизия с 18 гола от 20 мача до момента за "Аустрия" (Лустенау). Интерес към него обаче има и от "Аустрия" (Виена).
1
670
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
03 Януари 2017 10:59
Ръководството на "ЦСКА-София" в лицето на Стойчо Стоилов, Данаил Ганчев, Трифон Попов (от ляво на дясно)

Кой от тези е имал нещо общо с ЦСКА?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД