:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 347
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Пирин"

има интерес към нападателя на "Поморие" Иван Колев, обяви треньорът Стефан Генов пред радио "Дарик". Благоевградчани започват зимна подготовка на 9 януари, като ще имат лагери в Сандански и евентуално в Турция. Първата контрола ще бъде на 22 януари срещу "Оборище" в Сандански, а са предвидени още мачове с "Пирин" (Разлог), "Беласица" и "Кариана" (Ерден).



"Славия"

вече е договорила три контроли по време на лагера си в Турция, който ще е от 15 януари до 10 февруари. Съперници ще бъдат украинският "Александрия" (22.I), руският "Терек" (6.II) и казахстанският "Кайсар" (9.II), чийто треньор е Стойчо Младенов. "Славия" търси подходящи отбори за още две проверки - за 28 януари и 3 февруари.



Пропадна

първата контрола на "Локомотив" (Пд) на лагера в Турция (16.I - 9.II). Съперник на 26 януари трябваше да е "Заглембе" (Любин), но полският тим е предпочел да играе същия ден с шампиона на Хърватия "Динамо" (Загреб), където треньор е Ивайло Петев. "Локомотив" ще търси нов противник, а останалите мачове ще бъдат срещу "Словачко" (Чех), "Слован" (Слвк), "Атирау" (Казах), "Александрия" (Укр) и "Милсами" (Мол).



"Банско"

освободи седем футболисти от първия отбор. Това са вратарят Георги Ставрев, Петър Лазаров, Марио Димитров, Ели Маркес, Цветан Варсанов, Николай Хаджиниколов и Милен Лефтеров. От тях Лазаров вече се е разбрал да играе в "Царско село", Варсанов ще премине в "Ботев" (Вр), а Ели Маркес ще се върне в Бразилия.



"Лестър"

записа шесто равенство през сезона в английската Висша лига, след като вчера завърши 0:0 като гост срещу "Мидълзбро" в първи мач от 20-ия кръг. Преди мача "Скай спортс" съобщи, че "Мидълзбро" ще купи нападателя Руди Жестед от "Астън Вила". За бенинския национал ще бъдат платени 6 млн. паунда.

550
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД