:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Янев иска и Генков в "Нефтохимик"

----
Нападателят Цветан Генков е получил оферта от "Нефтохимик Бургас". Той е свободен агент, след като в края на декември се раздели с "Локомотив" (Горна Оряховица), за който записа през есента 9 мача, без да отбележи гол. Генков засега не е отговорил на предложението, защото първо ще се опита да си осигури трансфер в чужбина.

Освен него треньорът на бургаския отбор Христо Янев иска да подсили атаката и с Преслав Йорданов, който е пред освобождаване от "ЦСКА-София". Наставникът събира "Нефтохимик Бургас" за първа тренировка на 9 януари, като е предвидил контроли с "Берое" на 17-и и "Поморие" на 24-ти. От 28 януари до 9 февруари тимът ще има лагер в Турция, за който са уточнени контроли с украинския "Черноморец" (Одеса), македонския "Пелистер" (Битоля) и казахстанския "Тобол".

Междувременно шефът на детско-юношеската школа на "Нефтохимик Бургас" Иван Цветанов обяви, че напуска поста си и вероятно ще започне отново работа в "Ботев" (Пд). Позицията му ще бъде заета от Николай Кръстев, който работи досега в друг бургаски клуб - "Черноморец 1919".

576
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД