:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Изгонените от САЩ руски дипломати вече са в Москва

Изгонените от САЩ 35 руски дипломати и членове на техните семейства се завърнаха в Москва, предаде ТАСС. Руските власти изпратиха във Вашингтон специален самолет, с който обявените за персона нонграта в САЩ руснаци се прибраха у дома.

В последните дни на миналата година американският президент Барак Обама обвини Русия в намеса в президентските изборите и одобри серия от санкции срещу Москва. Вашингтон обяви за персона нонграта 35 "служители на руското разузнаване", които в рамките на 72 часа трябва да напуснат САЩ със семействата си. Обама нарече тези мерки "необходими и адекватни" в отговор на руските кибератаки в хода на предизборната кампания. Руският президент Владимир Путин обаче реши да не гони от Москва дипломати от САЩ в отговор на мерките, наложени от Вашингтон. "Няма да създаваме проблеми на американските дипломати. Никого няма да гоним", заяви той.
4
1189
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
02 Януари 2017 19:51
Месецът на Обама–триумф на лудостта и агресията


Обвиненията са, че руската държава е извършила хакерска атака, с която е повлияла на изхода на изборите в САЩ, където, о ужас, съпартийката на Обама Хилари Клинтън претърпя тежък провал. За целта Департаментът по вътрешна сигурност и ФБР предоставиха доклад от едва пет и половина странички, в които твърдят, че имат доказателства за такава хакерска атака.

Обвиненията са смешни на фона на изказването на Обама от 18 октомври, в което той директно се обърна към Доналд Тръмп:

„Съветвам господин Тръмп да спре да се оплаква и да се опитва да дискредитира американските избори. Няма нито един сериозен и трезвомислещ човек, който да предполага, че може да манипулира изборите в САЩ, отчасти защото те са толкова децентрализирани и в тях участват толкова много хора”.


http://frognews.bg/news_125849/Mesetsat-na-Obama–triumf-na-ludostta-i-agresiiata/
02 Януари 2017 22:25
От потапянето на Курск (2000-та год) та досега - Русия не отговаря на директните и индиректни американски атаки срещу себе си. Последните случаи - убиха посланика им, свалиха самолета им на тяхна територия, изгониха дипломатите им от САЩ .... - просто показва правотата на Пламен Пасков, в твърденията му, че Русия е все още колония на САЩ - опитваща се да се освободи, да се изправи на колене... - но все още колония.
02 Януари 2017 22:51
През последните няколко години САЩ и Русия си гонеха дипломати едни на други и си отвръщаха симетрично няколко пъти - сегашната случка е особена "случка"
03 Януари 2017 00:44
...... убиха посланика им, свалиха самолета им на тяхна територия, изгониха дипломатите им от САЩ ..
.
забравил си да споменеш че ги поиха с антифриз скъпи
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД