:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 436
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Белгийската полиция задържа трима души след извършен рейд и обиски в събота вечерта в брюкселската община Моленбек. В Моленбек живееха ислямистите, заподозрени за атентатите в Брюксел и Париж през 2015 г.
Най-малко 10 души загинаха



по време на бунт в най-големия затвор "Алкасус" в северния бразилски щат Гранди ду Норти, съобщи БГНЕС, като се позовава на тв "Глобу". В затвора присъди излежават 1200 души, макар капацитетът му да е 620 затворници. На 1 януари в страната пламна един от най-големите затворнически бунтове. Той бе в град Манаус, щата Амазонас. По време на размириците, започнали между враждуващи групировки, загинаха 56 души. На 6 януари в затвора на северния щат Рорайма бяха открити мъртви 33 затворници. Според една от версиите те станали жертви на враждуващи две групировки на наркомафията. В затвора имало 1475 души, той обаче бил предвиден за 750 осъдени.



В Есен е задържан





гражданин на Сърбия по подозрение, че е свързан с ислямисти. Арестуваният е подготвял терористични нападения в Германия, съобщава в. "Билд". В момента той се намира в ареста и очаква депортация в близките дни. 28-годишният мъж е бил под специално наблюдение от известно време. Според германската преса не е било изключено той да организира нападение с камион, както това по време на коледния базар в Берлин в края на миналата година, съобщава БГНЕС.



804
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД