:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Мъгли и ясноти

Дали щото София е в котловина, дали щото е така между Малък и Голям Сечко, но дирим истина, а все на мътно попадаме из пресата. Новият здравен министър Семерджиев обажда в "Стандарт", че старият здравен министър Москов, преди да сдаде властта, направил крупна сделка. Това се случило на 25 януари, заместник на Москов, Адам Персенски, разписал в последния момент за 27 милиона лева. Търг за ваксини било. На Москов, прочул се освен това с пръстови отпечатъци, вече е повдигнато обвинение за внос на турски ваксини. Така е и Персенски. Прелитащият не е срещал по-угрижени за здравето ни хора досега. Напускат и пак за това мислят, милите - клати той глава омъглен. Да им дава Господ здраве и повече ваксини, все турски и все където трябва, пожелава им той.

Голяма мъгла витае покрай Тръмп - де що има артист и певец, вкл. Риана, го клеймят, а той - сякаш росица го роси. В "24 часа" пише, че нашият президент Радев рекъл в НАТО в Брюксел: "Тръмп и Путин ще се разберат, а Европа остава заложник на войната на санкции". "Монитор" дори обажда, че Словения искала да организира срещата между "двамата големи" - по женска линия сигурно. Нам се струва, че това съвсем ще замъти световната политика и ще падне такава гъста мъгла, че ще трябва да ходим с вувузели из улиците. За да не се блъскаме един друг от тоя внезапен политически шашавлък.

То всичко е мъгла вече. Дори еколозите, на които вервахме, се оказаха мошеници. "24 часа" пише, че еколозите извадили фалшива стара снимка на Банско отпреди 15 години, за да събират подписи срещу новия план за управление на Пирин.

С ясна мисъл и глава ни се видя само Стояна Мутафова относно новия министър на културата Рашко Младенов. В "24 часа" тя обяснява, че не му се сърди, загдето я пенсионирал навремето, и му захваля, че я водил по летни турнета на морето: "Връщахме се и с тен, и с пари!" Дай Боже всекиму!
1
1170
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
31 Януари 2017 22:15
Да им дава Господ здраве и повече ваксини, все турски и все където трябва, пожелава им той.

И все на онуй място! Белки и бай Ставри се погрижи.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД