:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Реконтра

Акъл море

***
Глупостта е като Вселената, т.е. безкрайна. Ние обаче не се изсилваме да обхванем необхватното - стига ни възхищението пред нашенската глупост, за която скромно казваме акъл море!

Това обаче само по себе си е изключителна придобивка, защото в това море може да се хване и риба, с която пък да се нахранят всички гладни, а не само картофи да рупат по негов образ и подобие.

Открай време е знайно, че е голяма глупост два пъти да паднеш в една и съща дупка. Но какво да кажем за тогова, дето не изкара два цели мандата, ама е готов самоотвержено да падне за трети път в дупката?

Е, ще кажете, луд умора няма, особено когато става дума за зелника и за ползу роду, до деветото коляно на този род.

Но пък и не е признак на особено висока интелигентност да се изживяваш като "държавата това съм аз", когато наистина една внушителна част от обществото, макар и с прискърбие, определя държавата като скапана.

Е, ще кажете, за всеки влак си има пътници, въпреки незавидното състояние на БДЖ. И те му лайкат със страшна сила, защото когато няма кого да надвива, той пише у фейса, за да си почива, без значение дали е делник или празник, включително и национален.

Изумително нещо е фейсът - в него глупостта намира необятно поле за дейност, а който е в състояние и му се отдава, може и да се замисли. На лайкаджиите това обаче не им е работата. Те дори не схващат на какъв език говори този, когото боготворят. А изразите наистина са премерени, слогът е брилянтен и го няма традиционното екане, което чуваме в студийните му телевизионни изяви или в репортажите от мястото на събитието (респективно местопрестъплението).

Да му се чуди човек защо не управлява от фейса, където словото му се лее като на виден филолог от БАН (ако не академик, поне професор!). То да му се чуди човек и как си е съхранил екането при майка учителка и как го е докарал до докторат дори. Но важното е да си упорит. Пък злонамерените и злопаметните да си говорят каквото си искат.

Ще ни вадят те оня запис, където премиер, министър и магистрат си общували на език, от който биха се изчервили дори каруцарите, независимо от етническата си принадлежност. Ама как им се отклони вниманието, а? Така, де - по-важното е кой е уредил подслушването, а не защо ни управляват, меко казано, простаци! Нали всеки народ си заслужава управлението?

Ако ще и корен квадратен да вадят, той пък ще извади прадядо си! Защото за всичко са виновни комунистите. И ще го върти в гроба му като вентилатор, за да му прави политически вятър. Как така ще убиват николапетковист и ще го обявяват за враг на народа, когато самият Никола Петков по това време е видна фигура в Отечествения фронт? Дано сега при честванията на Никола Петков да почетат и видния прадядо... Заради него Бай Туй-Онуй не го приели в специалността "Държавна сигурност" в школата на МВР в Симеоново, бил издържал изпита само за "Противопожарна охрана".

Да, за всичко са виновни комунистите и най-вече ченгетата. Ако бяха проявили прозорливост да го приемат в специалността "Държавна сигурност", щеше ли да премиерства? Бедна ви е фантазията на какво щеше да го направи Методи Андреев, дето му беше депутат от ГЕРБ, ама сега покрай бежанската вълна ще мигрира в друга партия...

Да им имаме проблемите, ще кажете. Не, не им ги щем, но не може и да не им отдадем заслуженото.

Благодарение на нашенския акъл море столицата ни вече има излаз на такова - твърди се, че е в района на Банкя.

А на всестранната личност, дето по едно време редовно си биеше подчинените на тенис (като играеха на вързано - на кебапчета и никога на картофки!), ще припомним, че който има само две топки, няма право на двойна грешка!

А тя вече е факт...
2
1302
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
01 Февруари 2017 09:17

А на всестранната личност, дето по едно време редовно си биеше подчинените на тенис (като играеха на вързано - на кебапчета и никога на картофки!), ще припомним, че който има само две топки, няма право на двойна грешка!


01 Февруари 2017 09:33
Виртуоз Ротердамски.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД