:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 573
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Арт лупа

Навръх годишнината от рождението на Леда Милева



- голямата българска поетеса, преводачка и дипломат, нейни приятели се събраха да почетат паметта й. По този повод бе проведено заседание на софийските членове на Международната фондация "Гео Милев", на което бяха обсъдени идеи за предстоящите събития и дейности на Фондацията: именуване на улица в София на името на Леда Милева; изработка и полагане на паметна плоча на Леда Милева върху сграда в столицата; организация на Гео-Милеви дни 2017 г. в Стара Загора през септември 2017 г. и др. На 05.02.2017 г. Леда Милева щеше да навърши 97 години.



Издателство "Ерго"



ще бъде представено в "Издателски вечери" на Столична библиотека. Ще има литературно четене, което ще се проведе в Литературния клуб на библиотеката на 9 февруари от 18:30 ч. Вечерта ще започне с представяне на издателството от неговия собственик и управител Мартин Христов, след което автори на "Ерго" ще представят свои творби. Ще четат Маргарит Жеков, Пламен Антов, Цветанка Еленкова, Владимир Левчев и др. Водещ ще бъде Петър Чухов..
695
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД