:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Красимир Анев е сигурен участник в масовия старт на световното по биатлон

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Носителката на два златни (смесена щафета и преследване) и 1 сребърен (спринт) медал досега от световното първенство Лаура Далмайер тренира по трасето в Хохфилцен за днешното индивидуално състезание на 15 км. Германката е фаворит за титлата и в него.
Красимир Анев е сигурен участник в масовия старт на 12.5 км, с който в неделя ще завърши световното първенство по биатлон в Хохфилцен (Ав). В това последно състезание от програмата участват само 30 души. На състезания за Световната купа това са първите 25 в генералното класиране плюс най-добре представилите се петима от съответния уикенд.

Анев в момента е 30-и за Купата, но пък се представи чудесно на шампионата, като се класира 6-и в спринта и 7-и в преследването. А пред него бяха все биатлонисти от челото на класацията и това прави сигурно участието на 29-годишния самоковец в масовия старт. На кантар пък е Владимир Илиев, който е 23-ти в класирането, но на световното бе 13-и в спринта и 18-и в преследването и има вероятност да бъде изместен. Всичко ще зависи от представянето му в класическата индивидуална надпревара на 20 км, която е утре. Днес пък е индивидуалният старт на 15 км за жените.
784
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД