:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 220
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Боксов национал пропуска турнира "Странджа"

Боксовият национал Симеон Чамов ще пропусне 68-ия турнир "Странджа" (21-26 февруари) в зала "София". След олимпийските игри в Рио`16 Чамов претърпя операция на дясната ръка и все още не се е възстановил напълно. Той дори не беше на високопланинския лагер на националния тим в Белмекен преди турнира. На мястото му в кат. 69 кг за А отбора ще дебютира Роберт Чамасанян.

Всички останали титуляри ще са на линия, като в две от категориите има по повече от един национал - Стефан Иванов, Кирил Русинов и Душко Благовестов (56 кг), Катин Асенов и Елиан Димитров (60). Другите в отбора са: Тинко Банабаков (49), Даниел Асенов (52), Айрин Исметов (64), Арман Хакобян (75), Благой Найденов (81), Кристиян Димитров (91) и Петър Белберов (над 91).

При жените ще имаме 8 представителки, а общо българските боксьори на ринга на "Странджа" ще бъдат над 30, защото ще има и участници от клубни отбори. Турнирът се очертава доста силен, тъй като заявки са подали състезатели от 35 държави - 210 мъже и 72 жени, а сред тях са медалисти от олимпийски игри, световни и континентални първенства. На ринга ще се качат представители на боксови сили като САЩ, Русия, Китай, Англия, Азербайджан, Тайланд.

"Готови сме за турнира. Проведохме много успешен лагер на Белмекен, за което благодаря на федерацията и на треньорския щаб, в който влезе и психолог - заяви кубинският старши треньор на националите Жоел Солер Арате. - Осъществихме нов проект с включването и на млади и перспективни боксьори, които се влагаха дори повече от мъжете. На тях им предстои европейско първенство в България, а на мъжете - европейско и световно първенство, към които са насочени основните ни усилия".
855
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД