:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 221
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" очаква над 10 000 души на мача

Очакванията на "Лудогорец" са на ст. "Васил Левски" да присъстват над 10 000 зрители по време на утрешния първи 1/16-финал за Лига Европа. Изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев заяви пред БНТ, че до момента са продадени малко над 8000 пропуска, но очаква да има опашки пред касите на Националния стадион. Пропуски се продават и в мрежата на "Ивентим" за цялата страна.

"8000 билета на предварителна продажба е доста добре. Това е добра новина предвид минусовите температури. Очаквах, че интересът ще е малко по-малък. Призовавам хората да си купят билети по-рано. Съгласете се, че събития от подобен ранг рядко се случват у нас. Създали сме условия - няма да има сняг и лед по трибуните, стадионът е почистен", коментира Петричев.

Шефът в разградския клуб допълни, че ФК "Копенхаген" пристигат с нагласата, че сме малка и бедна държава. Той призна, че датчаните едва ли ще останат доволни от състоянието на игрището. "Да, теренът не е добър, но срещу природата не може да се върви. Колегите от Националната спортна база правят всичко възможно тревата да е в добро състояние. Парното отдавна е включено и снегът се стопи. Лошият терен не е добре за нас, тъй като футболистите ни са технични. Предвид температурите обаче не можем да очакваме чудеса от игрището", посочи още Петричев. Тимът на "Копенхаген" пристига днес по обяд в София. Вчера стана ясен и главният рефер на мача - хърватинът Иван Бебек.
878
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД