:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 484
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Григор Димитров отново отстъпва до №13 в света

Григор Димитров от днес ще отстъпи с едно място в световната ранглиста по тенис и ще се завърне на 13-а позиция, на която беше преди турнира в София, който спечели преди седмица. Най-добрият ни тенисист загуби на 1/4-финал в Ротердам (Хол) от Давид Гофен (Бел) с 4:6, 6:1, 3:6 и по този начин белгиецът взе реванш за шестте си поредни загуби от него, включително и на финала в "Арена Армеец" миналата неделя.

Нещо повече - Гофен (№11 в света) след това се справи с Пиер-Юг Ербер (Фр) - 6:1, 6:3, и се класира за финала, а това постижение го изкачи за първи път в кариерата му в Топ 10. Негов съперник за титлата в Ротердам снощи беше друг французин - Жо-Вилфрид Цонга, който отстрани Томаш Бердих (Чех) с 6:3, 6:4. Именно Цонга става причина за това Григор Димитров да отстъпи до №13 от днес, защото класирането за финала го изкачи с две позиции до №12. От Топ 10 пък изпада Гаел Монфис (Фр), който става 11-и.
1055
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД