:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 324
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Русев: "Левски" остава без козирка и без Наско Сираков

Собственикът отново критикува феновете на "сините"
СНИМКА: SPORTAL.BG
Феновете на "Левски" не бива да имат претенции да управляват клуба, категоричен е Спас Русев.
"Левски" няма да има козирка на стадиона си, а Наско Сираков няма да се завърне като ръководител в клуба. Това обяви собственикът на "сините" Спас Русев пред Нова тв, като разкри и подробности около смяна на името на стадиона и около задълженията на "Левски".

"Към днешна дата "Левски" дължи 20 млн. лв., но те не застрашават по никакъв начин лиценза на клуба. С тези задължения обаче е абсурд да се мисли за козирка на стадиона, защото тя ще ги увеличи с още 3-4 млн. лв. Така че, преди да има финансова стабилност, няма как да се прави нещо такова", обясни Русев.

Той допълни, че няма спонсорски договор между "Левски" и "Виваком" за промяна на името на стадиона. Това било договор за реклама и за ползване на името. Затова "стадион" се заменя с "арена" и новото име става "Арена Виваком Георги Аспарухов". Договорът е за 6 години, като по него "Виваком" ще заплаща по 2 млн. лв. годишно.

Спас Русев отправи и критики към феновете, като отново повтори тезата си, че тяхната роля е да бъдат на стадиона и да подкрепят отбора, а не да управляват. Той припомни, че запалянковците са имали свои представители в ръководството по времето, в което са трупани дълговете.

"Клубът трябва да намери собствени средства и начини да се издържа - приходи от билети, спонсорски договори, рекламни договори, продажби на футболисти. Ако "Левски" не намери тази формула, няма как да успее. "Левски" ще е толкова голям клуб, колкото средства генерира", каза още Русев.

Той отговори и на отвореното писмо на руския бизнесмен Дмитрий Косарев, който обяви, че иска да купи клуба и да инвестира в него 10 млн. евро собствени пари.

"Дмитрий Косарев ме атакува по линията "Левски". С Косарев се забавлявам, война не водя. Той е виртуален герой, който се изявява само в интернет пространството. Не знам дали съществува. Напомня ми за героя от филма "Обикновените заподозрени". Не знам има ли го, или го няма?", коментира Русев.
4
1261
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
19 Февруари 2017 20:30
Ужъссс. Добитъка остава без сайван.
20 Февруари 2017 05:05
Викаш Остю, друго си е на ливадата в Коматево, а?
Стадионът до Бирената нещо?
20 Февруари 2017 11:47
"Левски" няма да има козирка на стадиона си, а Наско Сираков няма да се завърне като ръководител в клуба.

Така, по най-важните за клуба проблеми е взето решение. Браво! На хоризонта се мрежелее и будала с пари, който да ни купи. Браво! (само дето будали с праи няма)
По-маловажните, като финансиране напр., гледам също се решават по ТОТОневски... къде отиват парите е друг въпрос.
Сега остава само да се привлекат играчи, треньор, да се осигурят средства за заплати и текущи разходи и да се сглоби отбор. Мъ тва не е спешно, гледаме напред към сезон 2017/18. Ако ни има до тогава изобщо.
21 Февруари 2017 17:40
Ужъссс. Добитъка остава без сайван.

A кумативци, без бащицата от Ракуски!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД