:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 325
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Треньорът от школата на "Локо" (Пд)

Васил Гърков ще започне в китайския "Бейжинг Ентърпрайсис", който се води от Ясен Петров. Младият специалист ще работи в школата на китайския клуб, след като досега водеше юношеския тим на "Локо" (Пд) набор 2004 г.



Двама френски футболисти

започнаха проби в "Банско". Това са Максимилиан Таба (25 г.) и Кевин Еншу (21 г.), които играха в контролата срещу "Пирин" (ГД), завършила 0:0. Треньорът на "Банско" ще даде шансове на халфа и нападателя и в контролата с "Пирин" (Блгр), предвидена за утре. В същия мач за благоевградчани ще дебютира английският дефанзивен халф Рос Дженкинс (26 г.). Бившият играч на "Уотфорд" от вчера е на проби в "Пирин".



Димитър Бербатов е отхвърлил

оферта от "Олимпик" (М) по време на зимния трансферен прозорец, съобщиха медии във Франция. Тимът от Марсилия остана без централния си нападател Бафетимби Гомис, който получи травма и ще отсъства поне още месец и половина. Отправени са били оферти към Бербатов, Емануел Адебайор и Мамаду Нианг, но и тримата са отказали да подпишат с "Олимпик".



Воденият от Илия Груев

"Дуисбург" върви уверено към завръщане във Втора бундеслига, след като победи с 2:0 като гост втория отбор на "Майнц 05". С успеха тимът на българския треньор вече има аванс от 7 точки пред "Магдебург" в класирането на III лига, а до края на първенството има 11 кръга. Първите два отбора се класират директно, а третият играе бараж.



Нападателят Илиян Мицански

вкара първия си гол за сезона в полското първенство - при победата на "Корона" (Киелце) с 4:2 над гостуващия "Висла" (Плоцк) в мач от 22-рия кръг. Националът откри резултата и остана на терена до 86-ата минута, когато бе заменен от Михал Смоларчик. За гостите цял мач игра Димитър Илиев, който асистира за попадението на Гиорги Меребашвили за 1:2. С успеха "Корона" се изкачи на осмото място с 29 т., докато отборът от Плоцк е 11-и с 25 т. Лидер е "Легия" (Гданск) с 43 т.
718
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД