:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 313
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Мъж и жена са намерени застреляни

в Казанлък, съобщи пресцентърът на МВР. Мъжът е на 50 г. и е бил действащ полицай. Според bTV се работи по две версии - двойно убийство или убийство и самоубийство, причинени от ревност. Жената е ранена пет пъти. Разследва се дали мъжът й я е прострелял. Двамата от 20 години живеят на семейни начала, имат непълнолетна дъщеря. Според БНТ са намерени шест гилзи, а съседи са чули изстрели.



Линейка с пациент катастрофира

в района на столичен мол, съобщи bTV. Инцидентът е станал малко след 10 ч. в понеделник на кръстовище на бул. "Стамболийски". Шофьорът на линейката обясни пред bTV, че е карал с включени сирени, а другият водач е карал бързо, линейката е изскочила пред него изведнъж и той не е могъл да спре. В колата на спешната помощ е имало 35-годишен пациент от Берковица в критично състояние, пострадал при друга катастрофа.



Автобус пламна в тунел

"Траянови врата" в понеделник преди обед, съобщи bTV. Шофьорът му е потушил сам пламъците с пожарогасител. 20-те пътници не са пострадали.

1
800
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
07 Март 2017 10:04
Няма начин със закон, но църквата може да наложи бракът и съжителството да бъде с 10 г. разлика /мъжът по-възрастен от жената поне с 10 г./
Всяка жена, особено българката , спира да бъде сексуален обект за съпруга си след 42 години. Няма да засягам темата, че сексът пресъхва веднага след раждането на едно, не дай Боже две деца ?! Неразположения, главоболия, депресии и пр. женски чалъми. Като че ли мъжът е от желязо и винаги трябва да е активната страна ?!
После, откъде е тоя демографски проблем, защо е този разпад на семействата и връзките...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД