:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 307
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Партии плашат хората с апокалипсис, ако не гласуват за тях

Партиите убеждават потенциалните си избиратели, че ако не гласуват за тях, България я чака апокалипсис. Това показва анализът на посланията, които кандидатите за парламента лансират в предизборната кампания.

Мрачна картина рисуват от ДПС. "Страната ни има нужда от спасителен план, защото тежката бедност и демографската криза изпразват по един средно голям български град годишно, защото омразата и разделението се насадиха сред нас. Страната, която толкова обичаме, е изправена пред катастрофа", декларира водачът на хасковската листа на движението Йордан Цонев. Подкрепи го лидерът на партията Мустафа Карадайъ: "Тази борба ние нямаме идеята да я водим с празни приказки, нямаме идеята да се лъжем. За нас винаги има утре".

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пък предсказа, че управление, различно от това на ГЕРБ, би имало кратък живот - не повече от година, година и половина, а "последствията за България ще бъдат много тежки". "Оставихме държавата с 3.6% икономически растеж. В момента е 2.5% и ще продължи да намалява", предупреди експремиерът по време на среща с жители на Хасково. И тревожно допълни: "Ако на тези избори резултатите ни не са достатъчно добри за самостоятелно управление, ще се повтори същото - или безкрайни преговори и компромиси, или спирала от избори".

От "Нова република" пък зоват избирателите на битка срещу "комунистическите партии БСП и ГЕРБ". "В последните 12 г. България се управлява от БСП, ГЕРБ и ДПС. Редуват се едните и другите, но управлението си остава комунистическо. Надпреварват се в кражби и партийни назначения. Пак медиите хвалят властта и громят несъгласните с нея. Пак цялата власт е в ръцете на партийния началник. Пак властта мачка неудобните. Ако продължават да се сменят във властта БСП и ГЕРБ, комунизмът не е преборен", обяви водачът на десните Радан Кънев.

-----------ОБЕЩАНИЕ

"Ако БСП спечели изборите и бъда министър-председател, отивам в Брюксел и заявявам: "Господа, следващия път когато подложите на гласуване санкциите срещу Русия, България ще наложи вето", заяви Корнелия Нинова, цитирана от партийния пресцентър.
2
1052
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
06 Март 2017 20:50
"Ако БСП спечели изборите и бъда министър-председател, отивам в Брюксел и заявявам: "Господа, следващия път когато подложите на гласуване санкциите срещу Русия, България ще наложи вето", заяви Корнелия Нинова, цитирана от партийния пресцентър.

Ще й го припомним в подходящия момент....
06 Март 2017 22:23
"Господа, следващия път когато подложите на гласуване санкциите срещу Русия, България ще наложи вето", заяви Корнелия Нинова, цитирана от партийния пресцентър.

Къде е тук заплахата?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД