:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО



Сигнали за финансови нарушения



в "Напоителни системи" е изпратило до прокуратурата Министерството на земеделието. Досегашният изпълнителен директор Галина Панайотова е освободена от длъжност, за да се осигури безпристрастно и пълно съдействие на органите на досъдебното производство и разкриване на обективната истина, съобщиха вчера от ведомството. Новият шеф на компанията е Снежина Динева. Миналия месец специализирано звено "Антикорупция" - СГП образува досъдебно производство срещу ръководни длъжностни лица от "Напоителни системи" за безстопанственост. Вредите за дружеството са в размер на повече от 800 хил. лв.



Над 40% от данъчните декларации



са подадени по интернет, съобщиха от НАП. До момента са подадени над 70 000 декларации, от които близо 28 500 са пристигнали онлайн - с електронен подпис или ПИК. Срокът за подаване на документите изтича на 2 май 2017 г. Ако подадат декларациите си по електронен път до 31 март 2017 г., гражданите могат да ползват и 5% отстъпка върху данъка за довнасяне по годишната данъчна декларация, но не повече от 1000 лв.



Гражданите да внимават с офертите



за бързи кредити, предупредиха от Комисията за защита на потребителите. "Най-често тези обяви съдържат само един телефон. Затова първото и най-важно нещо, което трябва да се установи, е дали зад този номер стои лицензирана финансова институция", заяви шефът на КЗП Димитър Маргаритов пред БНТ. Потребителите да не подписват документи, преди да са се убедили, че са съгласни с условията, които им се предлагат, съветват още от КЗП.
723
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД