:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 226
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

АРТ ЛУПА

Чък Бери

почина на 90-годишна възраст в дома си в Мисури. Роденият през 1926 г. певец и китарист, чието пълно име е Чарлз Едуард Бери, е един от пионерите на рокендрола. Той въвежда китарния риф като отличителна черта в рок композицията. Стилът на Бери е съчетание от влиянията му от ритъм енд блус, кънтри и блус жанра, подкрепени от остроумни текстове, понякога достигащи до откровена сексуална тематика. Важна част от неговите сценични изпълнения е прословутата "патешка походка." Той оказва голямо влияние върху изпълнители от бъдещото поколение като "Бийтълс", "Ролинг Стоунс", "Бийч Бойс", Боб Дилън. Според редица критици и ценители от всичките ранни рокендрол изпълнители той е най-важният за развитието на тази музика. "Той е нейният най-голям автор на песни, главният оформител на нейното инструментално звучене, един от нейните най-велики китаристи и един от нейните най-добри изпълнители", гласи една от оценките за него.



Роби Уилямс

ще пусне следващия си албум в YouTube. 43-годишният артист ще публикува в мрежата няколко от последните си песни, събрани в компилация, озаглавена Under The Radar Volume 2. Според източник на в. "Сън" парчетата вече са записани и ще станат публични съвсем скоро. Наскоро англичанинът бе обявен от някои съвременни поп звезди за "скучен", тъй като работата му напоследък не кипи с пълни сили и не звучи особено новаторски. Уилямс се защити с аргумента, че е изпълнител от друго поколение и е съвсем нормално парчетата му да не звучат толкова модерно.
839
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД