:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шефът на ЕК е уверен, че Льо Пен няма да оглави Франция

Кандидатът за президент на Франция от крайната десница Марин льо Пен няма да спечели изборите, уверен е председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер в интервю за германския в. "Билд ам Зонтаг". "ЕС ще надживее Марин льо Пен, защото тя няма да стане президент", категоричен е той. "Дори и да стане, това няма да бъде краят на европейския проект. Но това със сигурност ще разтърси положението", добави все пак Юнкер.

Шефът на ЕК отбелязва, че Вашингтон и Брюксел значително са се отчуждили напоследък. "Когато американският президент приветства излизането на Великобритания от ЕС и твърди, че останалите държави трябва да последват този пример, това е безпрецедентен случай", смята той. Жан-Клод Юнкер подчерта, че евентуална търговска война между ЕС и САЩ няма да е от полза за никого.
1
1064
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
21 Март 2017 23:28
Този Юнкер бил голям „демократ“! Ако и това не е намеса във вътрешните работи на Франция, не зная кое може да е! ЕС е удобен за мързеливите, некадърните и народите, които не могат да изградят работещо общество. ЕС е план, който Наполеон и Хитлер не можаха да реализират, но банковият кабал можа. Грантоеди, безгръбначни и българофили представят тоталитаризмът на ЕС като „демокрация“. Някои взеха да изтрезняват, но помията по медиите издави акъла на лумпениата, а те са главната сила на глобализацията.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД