:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Най-добрият

тенисист от началото на 2017 г. Роджър Федерер (Швейц) ще пропусне турнира "Мастърс" в Монте Карло (Мон, 17-23 април). Освен бившия №1 в света участие в първата за сезона надпревара на клей във веригата няма вземат Кей Нишикори (Яп) и Хуан Мартин дел Потро (Арж). Турнирът в княжеството е единственият от сериите "Мастърс", в който топтенисистите не са задължени да участват.



Скандалният

бивш шахматист Борислав Иванов бе арестуван за търговия с фалшиви шофьорски книжки. Разследване на тв предаването "Господари на ефира" разкри 29-годишния благоевградчанин като главен организатор на схема за продажба на фалшиви свидетелства за управление на МПС на стойност 1400 лв. всяко. Иванов се прочу за първи път през 2012 г., когато бе обвинен в използване на непозволени технически средства по време на шахматни турнири. През 2013 г. правата му бяха спрени от федерацията (БФШ), а малко по-късно той обяви, че се оттегля от спорта.



Гардът

на националния отбор по баскетбол Станимир Маринов остава в "Балкан". Президентът на ботевградчани Михаил Михайлов заяви, че играчът има договор и негово напускане не подлежи на коментар въпреки информацията за интерес към него от италианския "Паста Реджа" (Казерта).



НБА

Редовен: "Шарлът" - "Атланта" 105:90, "Индиана" - "Юта" 107:100, "Орландо" - "Филаделфия" 112:109 (с прод.), "Бостън" - "Вашингтон" 110:102, "Хюстън" - "Денвър" 125:124, "Оклахома Сити" - "Голдън Стейт" 95:111, "ЛА Клипърс" - "Ню Йорк" 114:105.



Рекордьорът

по световни титли в снукъра Стивън Хендри е поставен под №1 в схемата на възроденото световно първенство за ветерани - в Скънторп (Анг, 22-24 март). Победителят в него ще получи квота за квалификациите за шампионата на планетата в Шефилд (Анг, 15 април-1 май) и именно така 48-годишният шотландец ще опита да си пробие път обратно към театъра "Крусибъл". 7-кратният световен шампион не е участвал в турнир от 2012 г., когато прекрати професионалната си кариера.
638
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД