:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 31
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Унгарският парламент обсъжда





законова забрана за използване на националсоциалистически и комунистически символи за търговски цели, предаде ТАСС. Забраната може да обхване и червената звезда от логото на холандската пивоварна компания "Хайнекен" (Heineken), която се появява на етикетите на компанията през 30-те години на 20-и век. Унгарското правителство счита за свой морален дълг да забрани използването за търговски цели на символи като свастика, сърп и чук, червена звезда. Новият закон предвижда глоба до 6.5 млн. евро за използване на знаци, които според местните власти олицетворяват тоталитарни режими. Логото на "Хайнекен" "очевидно има политическо значение", заяви унгарският вицепремиер Жолт Шемен. Червена звезда има и на етикетите на италианската минерална вода "Сан Пелегрино" (San Pellegrino), допълва ТАСС.



Израелски разузнавателен дрон



е бил свален над Сирия, потвърди Тел Авив. Безпилотният летателен апарат от типа Skylark е бил свален от сирийската ПВО над град Кунейтра. Междувременно ЕС въведе допълнителни санкции срещу Сирия заради предполагаемо използване на химическо оръжие от проправителствените сили. В "черния списък" на ЕС има 239 сирийци.





Китай и Чили спряха вноса на месо





от Бразилия, а ЕС и Южна Корея наложиха ограничения във връзка с голям скандал с развалено месо. Той се разрази, след като стана ясно, че някои от големите месопреработватели в страната са подкупвали санитарните власти да прикриват лоши хигиенно-санитарни условия в предприятията за опаковане на месото. "Очакваме повече от 30 страни да наложат ограничения на Бразилия като вносител заради тази афера", каза министърът на земеделието Блаиро Маги. "Ако всички затворят врати за бразилското месо, това ще е бедствие за страната, която вече се намира в историческа рецесия", призна той. ЕС поиска от Бразилия да изтегли незабавно всички компании, замесени в скандала, от списъка с компании, одобрени като износителки за европейските страни. От 21 бразилски склада за замразени храни, заподозрени в нарушения, четири имат лиценз за износ в ЕС. До момента обаче няма обща забрана за внесени и продавани стоки на европейския пазар.
4
914
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
22 Март 2017 00:16
"Предполагали" и хоп, старата песен. Въпреки, че не еднократно бе доказано, как "умерените терористи" са ползвали доставени хим.бойни вещества от западните пудели и Турция.

И проробовладелската преса не съобщава, че от няколко дена САЩ са се отказали да изискват свалянето на Сирийския президент при уреждане на бъдещето там. Някак си им е неудобно, след като предизвикаха и организираха разгрома на една добре поддържана и небедна държава в Близкия изток!
22 Март 2017 02:38
Някак си им е неудобно, след като предизвикаха и организираха разгрома на една добре поддържана и небедна държава в Близкия изток!
Не го мислиш сериозно, нали?
ЕТАЦ не предвиждат неудобство!
22 Март 2017 15:30
Идиоти и МИтодита има навсякъде, и даже в Унгария. Интересно ми е как ще накарат посолството на Италия да промени герба си, където също има петолъчка... Или Мароко - там петолъчката поне е зелена, ама знамето - о, ужас - цялото червено!!!
22 Март 2017 19:31
Интересно ми е как ще накарат посолството на Италия да промени герба си, където също има петолъчка...

Ако този герб бъде използван за търговски или рекламни цели може някой да отнесе глоба.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД