:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 311
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

БТА ще върне част от парите,



отпуснати й от държавния бюджет за организирането на международния пресцентър в нощта на изборите, съобщи шефът на агенцията Максим Минчев. На 30 януари служебното правителство гласува целево 100 000 лв. на държавната структура за провеждането на партийните пресконференции непосредствено след вота. По закон те са безплатни за участниците в изборите. В крайна сметка обаче в пресклуба на БТА не дойде нито една политическа сила. Интерес към международния пресцентър проявили само няколко чуждестранни журналисти, акредитирани за събитието, както и неколцина дипломати от Германия, Кувейт, Палестина и Малтийския орден, заяви Минчев пред "24 часа".



Корнелия Нинова не смята



да подаде оставка като лидер на БСП въпреки загубата на изборите. Според нея постигнатият от столетницата изборен резултат е най-добрият за социалистите от 2009 насам. "Имаме една президентска победа и силен конгрес за промяна в партията. Не виждам основание да подавам оставка", обяви Нинова. Лидерът на БСП отчете, че доверието към партията се е увеличило 5 пъти в чужбина. "В областните центрове 15% увеличение. В София имаме 15% ръст спрямо 2014-а. Внушението за това, че младите не харесват БСП, е опровергано", бе категорична тя.



Лидерът на СДС Божидар Лукарски подаде



оставка заради загубата на изборите. Ден по-рано това направи и председателят на ДСБ и "Нова република Радан Кънев. Лукарски обяви на заседанието на НИС, че решението е лично негово и морален акт. "Знакът, който получихме, е ясен - 300 000 десни гласоподаватели останаха непредставени в парламента. На всички ни вече е ясно, че са необходими обединителни процеси вдясно, защото разделени не показваме никаква сила и автентичната десница остава непредставена", обясни Лукарски.
820
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД