:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 305
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Макларън" не предвижда собствени двигатели за Формула 1

Кризата с техническия партньор "Хонда" няма да накара "Макларън" да започне да произвежда собствени двигатели за болидите си във Формула 1. Това увери новият шеф в британския отбор Зак Браун, който допълни, че тимът ще направи всичко възможно да подкрепи японския доставчик за подобряване на неговите 1.6-литрови V6-турбо хибридни агрегати. Той подчерта, че автомобилното подразделение на "Макларън", в което се проектират двигатели за суперколите на марката и тези в състезателните серии GT, е съвсем отделен бизнес, с различни акционери.

"Автомобилите на компанията може да са със създадени от "Макларън" двигатели, излезли от нашата фабрика. Това обаче няма нищо общо с отбора във Формула 1. Те са от различни светове и финансовата структура на тима не позволява да сме производител на двигатели за F1 - коментира Браун. - В историята ние винаги сме били едни от най-добрите създатели на шасита и аеродинамични пакети и ще продължим да се съсредоточаваме там, където ни е силата. Дали след десет години това може да се промени? Кой знае... Това в момента не е тема на разговори и продължаваме да се състезаваме във Формула 1 като конструктор, а не като производител на двигатели."
854
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД