:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 367
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Купа на България

1/4-финали: "Пирин" (Бл) - "Ботев" (Пд) 0:1 (Балтанов 27).

Днес, 20 ч.: "Верея" - "Дунав" (съдия Ст. Апостолов) (по "Диема спорт").





Петата

поредна победа на "Ботев" (Пд) над "Пирин" в историята на турнира за Купата на България осигури на пловдивчани класиране на 1/2-финал в тазгодишното издание. "Не трябваше да допускаме никакви грешки в мача. Радвам се, че го постигнахме. Направихме една хубава контра и я оползотворихме. Имахме и други шансове, ако ги бяхме развили, щяхме да спечелим с поне още един гол разлика. "Пирин" работи доста добре по фланговете, беше важно да им затворим пространствата по тях. Отборите в България се познаваме и трудно можем да се изненадаме", заяви треньорът на "Ботев" Николай Киров. Този на "Пирин" - Милен Радуканов, пък коментира: "Ботев" ни излъга, това е. Поздравявам съперника, но мисля, че ние бяхме този отбор, който повече искаше победата. Горд съм от моите момчета и ги поздравявам също. Дадоха 120 % от себе си. Ние се опитвахме да играем футбол, докато съперникът риташе топката напред."



Треньорът

на "Дунав" Веселин Великов обяви, че тимът му ще излезе максимално мотивиран довечера срещу "Верея", въпреки важните мачове от първата шестица в Първа лига. Първият от тях е в неделя срещу "Лудогорец" в Разград. "Отиваме в Стара Загора да играем добър футбол и се надяваме да отстраним отбора на "Верея". Ще преследваме своите шансове", каза Великов.



За спортен

директор на "Берое" беше назначен бившият вратар на отбора Валентин Грудев. Той има 99 мача за старозагорци, бил е част от шампионския тим през 1986 г. Постът в "Берое" за последно бе заеман от Петър Хубчев до април м.г., като тогава той едновременно бе и треньор на тима.



Тежка

контузия ще извади от игра десния бек на "Локомотив" (Сф) Анестис Хадзилиадис до края на годината. Гъркът е има скъсана коленна връзка и два менискуса и му предстои операция. "Ситуацията е много неприятна, тъй като той беше основен футболист. Ще се опитаме обаче да го заместим по най-добрия начин. Ще търсим най-добрия вариант на тази позиция", заяви треньорът Явор Вълчинов.

741
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД