:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Община с 1 училище получи микробус



от МОН. В община Невестино има 23 села и само едно школо. За тази учебна година в него са се записали 113 ученици от I до VIII клас. Новият бус ще обикаля всички села всеки ден, за да закара децата до училището им в Невестино и след това ще ги връща по домовете. За поддръжката, горивото и шофьора ще плаща общината. Бусът ще придвижва и 37 деца от селата в единствената градина в Невестино, след като детското заведение във Ваксево от миналата година е закрито.



Масови проверки при търговците на скрап



започва община Русе, за да преустанови кражбите и изкупуването на скари от уличните водостоци. Близо 300 от скарите в града липсват, а преди десетина дни възрастна русенка падна в зееща шахта и счупи крак. Общината ще бъде безкомпромисна и ще отнема разрешенията на собствениците на пунктове, където бъдат засечени като скрап скари от улиците на Русе, заплашиха оттам.



Шест кучета нахапаха



по лицето 67-годишен мъж в ардинското село Жълтуша. Потърпевшият твърди, че кучетата го нападат за втори път. Първия път агресивните животни подплашили коня, с който се движел. В резултат на това човекът паднал на земята и получил телесни увреждания. В жалбата на пострадалия до полицията се твърди, че жертва на нападения на кучетата са и други жълтушенци.
646
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД