:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 295
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Полицай е арестуван за трафик на мигранти

Петима мигранти замалко не се задушиха в сандъци, облепени с картон и найлони, съобщи пресцентърът на прокуратурата. Те са били превозени в Румъния през ГКПП "Дунав мост" с микробус, като в канала е участвал граничен полицай от Русе.

Престъпната дейност е проследявана в продължение на няколко месеца, а арестите са направени в понеделник. В Румъния са задържани организаторът и участниците в престъпния канал. При претърсване на жилищата им са иззети големи количества наркотици и пари в брой.

Петимата чужденци, за които прокуратурата не съобщава от кои държави са, са били с минимален достъп до кислород и само бързата полицейска намеса е предотвратила задушаването им.

Трафикантите могат да бъдат осъдени на затвор от 3 до 12 години, глоба от 10 000 до 30 000 лв. и конфискация на имуществото им.

През август 2015 г. 71 мигранти се задушиха в български хладилен камион в Австрия и бяха изправени на съд за убийство и трафик на хора. През юли 1995 г. пак в български камион се задушиха 18 бежанци от Шри Ланка.

2
1122
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
25 Април 2017 22:21
През август 2015 г. 71 мигранти се задушиха в български хладилен камион в Австрия и бяха изправени на съд за убийство и трафик на хора.


кърти.
абе само стажантки ли са дежурни? с пуц?
27 Април 2017 00:43
През август 2015 г. 71 мигранти се задушиха в български хладилен камион в Австрия и бяха изправени на съд за убийство и трафик на хора.


И? Оправдаха ли ги?

Редакцията!?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД