:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 566
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Купа "България"

в сноуборда за 2017 г. бе връчена на петима национали по време на закриването на сезона от федерацията по ски. Радослав Янков ("Амерспортс") и Теодора Пенчева ("Амерспортс") заслужиха отличието в алпийските дисциплини; Петър Гьошарков ("Бороборд") и Александра Жекова ("Блейд") в кроса; и Гьошарков и Росина Ганчева ("Бороборд") в свободния стил. В алпийските дисциплини на ските с купата за №1 през сезона бяха отличени Вера Асенова ("Юлен") и Камен Златков ("Мотен"), а в ски бягането - Веселин Цинзов ("Александър Логистикс") и Нанси Окоро ("Александър Логистикс").



Две загуби

допусна отборът на България в четвъртия ден от световното първенство по кърлинг за смесени двойки в Летбридж (Кан). В сутрешната сесия дуетът Марина Янева и Рето Зайлер паднаха с 1:9 точки от бронзовия медалист от 2015 г. Норвегия, а следобед отстъпиха пред Ирландия с 4:12. С актив 1-4 нашите са на предпоследното място в гр. Б.



12% увеличение

ще има в наградния фонд на "Ролан Гарос" тази година, обявиха организаторите на втория турнир във веригата за Големия шлем по тенис. Общо на Откритото първенство на Франция в Париж ще бъдат раздадени €36 млн. Шампионите на сингъл при мъжете и жените ще заработят по €2,1 млн., с по €100 000 повече в сравнение с чековете на Новак Джокович и Гарбине Мугуруса през 2016 г. Турнирът започва на 28 май.
621
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД