:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 466
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Капитанът

на "Локомотив" (Сф) Даниел Пеев ще пропусне остатъка от сезона. Халфът лекува травма в левия прасец. Заради доста по-тежка контузия в дясното коляно гръцкият защитник на "железничарите" Анестис Хадзилиадис пък няма да играе до края на годината.



Със скандал

се раздели със "Спартак" (Пл) нападателят Григор Долапчиев. БФС констатира разтрогване на договора без предизвестие заради неизплатени заплати, а във "Фейсбук" обяви, че това е бил формалният повод. Той намекна, че новият треньор на тима Александър Георгиев е създал лоша атмосфера в тима и дори заплашвал футболистите и не зачитал личното им достойнство. Спонсорът на "Спартак" Иван Динов отвърна в открито писмо, че на 14 април Долапчиев отказал да влезе като резерва срещу "Созопол", а на 22 април не се явил за двубоя с "Царско село". Бизнесменът отрече да има забавяне на заплатите и обяви, че клубът ще заведе дело срещу Долапчиев.



Юношеският

национален отбор (до 19 г.) със селекционер Ангел Стойков ще има три подготвителни лагера преди участието си на Евро 2017 в Грузия (2-15 юли). Първият ще е в курорта Албена (5-10 юни), следва подготовка в Стара Загора (13-17 юни) и финалната част ще е от 20 до 30 юни в базата на БФС в Бояна. Юношите ни ще заминат за Грузия на 30 юни, като първият мач в групата е срещу Англия на 3 юли, следва среща с Германия на 6 юли и с Холандия на 9 юли.



За 18 месеца

извън футбола бе изхвърлен халфът на "Бърнли" Джоуи Бартън (34 г.). Той бе признат за виновен, че от 26 март 2006 г. до 13 март 2016 г. е направил 1260 залога на футболни срещи, което влиза в разрез с правилата на английската футболна асоциация. Бартън също така е глобен с 30 000 паунда. Футболистът обяви, че ще обжалва.



50 млн. паунда

ще предложи през лятото "Ливърпул" за холандския защитник на "Саутхемптън" Вирджил ван Дайк, който е основна трансферна цел за клуба, съобщи в. "Ливърпул Екоу".

634
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД