:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 454
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Вашият хороскоп

Какво вещаят звездите според астролога Анна-Мария
Овен

Подкрепа ще имате на всички равнища - началници, банки, колеги, приятели. Размислете с кого бихте продължили напред, ще му гласувате пълното си доверие и го потърсете - денят днес е на силната ви интуиция и усета ви за хората, правилните и кратките пътища. Не избухвайте, заслепени от чувството за пълен триумф, на нечие мнение, което със сигурност ще дразни хората около вас. Погрижете се за децата си и семейството си.



Телец

Денят ви е слаб и непродуктивен. Занимавате се с чужди грешки. Тайно в себе си отчитате и собствената си вина, защото не сте проявили достатъчно внимание при подготовката на това, което днес, а и утре вероятно, се налага да поправяте. Не се нахвърляйте на хората, допуснали пропуските. Възможни са и ваши здравословни проблеми. Част от тях се дължат на възникналото напрежение, но си имат и хронична основа. Вземете мерки.





Близнаци

Всичко, което днес достигне до вас, ще е свързано с предложения или намерения за разрастване на бизнеса ви. Ако бизнесът си е ваш, потърсете надеждни консултанти, ако работите за някого, ще потърсят съвета ви. Постарайте се да бъдете обективни и доброжелателни, не бива да ви ръководи страхът за собственото ви място или за нишата, която може да загубите. Занимавайте се с проблемите или със задачите една по една.



Рак

Напрежението и днес няма да спадне, но вие направете, каквото е по силите ви, за да останете встрани от него. Не се набутвайте сами между шамарите. Не вземайте страна в спорове, не търсете слаби места и грешки в колегите си, не се заяждайте и не изливайте гнева си върху близките си. Ако днес сте на изпит, няма да се представите добре, за препоръчване е да го отложите. Не започвайте нови начинания. Няма да имате очаквания успех.



Лъв

Получавате пари, които чакате от дълго време. Това ще стабилизира финансите ви за дълъг период. Сега ще можете спокойно да се отдадете на плановете си, без да се притеснявате за насъщния. Парите ще ви спестят разправии с близките и ще хармонизират отношенията в семейството ви, но не бива да смятате, че проблемите са се изчерпали. Съдбата ви дава отсрочка, за да можете да премислите спокойно това, което се каните да започнете.



Дева

Ако работите в собствен бизнес или имате подчинени, не искайте от тях невъзможни неща, не им се нахвърляйте, дори и да имате някакъв повод. Вашата изнервеност не се дължи на лошата работа или планиране в офиса, а на вашия вътрешен хаос и страхове. Не отлагайте повече разговор със съдружниците си, изяснете се много точно. Това е важно за вас. Имате подкрепата на половинката си и това ви дава спокойствие.



Везни

В деловата сфера всичко, което завършите, ще получи добра оценка, всичко, което започнете, ще продължи с бавно, но сигурно темпо. Не бива да бързате с нещата, които не сте обмислили добре. Октомврийските Везни ще имат трудности с децата си, ще трябва да им отделите повече време. Може би дори ще се наложи да потърсите специализирана психологическа помощ. В следобедните часове много от вас ще имат приятна приятелска среща.



Скорпион

Днес не преотстъпвайте на никого нито право, нито жилище, нито дори елементарни вещи като заем или временно. Ще имате неприятност заради неизряден документ. Не шофирайте - застрашени сте от злополука. Много е възможно да се наложи да се грижите за болен много близък човек. Вашето здраве също не е цветущо, но стискате зъби и поемате чужди тежести. Ако не вземете мерки, скоро ще усетите проблеми със здравето си.



Стрелец

Ще имате противопоставяне на различни нива. Силни ще сте сред близките в дома ви - вашата заетост ви отдалечава от тях и това никак няма да им се хареса. Вие пък държите на работата си и на своята независимост и това ще е причината за сблъсък. На много от вас се налага да пътуват често, да са далече от дома си и това също не се харесва. В деловата ви дейност нещата са добри, вървите към разширяване на професионалното си поле.



Козирог

Денят е успешен. Въпреки това не започвайте нови начинания. Останете верни на себе си и не обръщайте внимание на разгорелите се страсти около вас. Не вземайте страна, а още по-малко пък ставайте арбитър. Не се поддавайте на увещания за непривични приключения. Ако отстъпите, има вероятност по-късно да съжалите. Бъдете тактични и не правете забележки. Ще дойде момент, когато критиката ви ще се чуе и ще свърши работа.



Водолей

Денят ще е притеснителен за вас, Водолеи. Ще се наложи да давате на много места, на много хора, а никой нищо няма да ви даде. Хора с добро положение и състояние ще се опитат да ви използват, но вие сте длъжни да продавате услугите си, трябва да го правите, за да ви уважават. Настоявайте трудът ви да се цени, както това става при всеки работник. Голямата награда за вашия алтруизъм ще дойде от хора, които не са толкова състоятелни.



Риби

Избягвайте нови запознанства, довършете започнатото, стабилизирайте постигнатото и бъдете критични към себе си. Рибите добре усещат собствените си грешки и слабости и имат волята, стига да искат да ги коригират. Те често държат в собствените си ръце съдбата си и съдбата на много от близките им хора. Емоционалните ви притеснения, които ще ви сполетят днес, могат да променят плановете ви за деня, дори за почивните дни.
2455
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД