:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 616
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Арт лупа

Снимка: ЕПА
Мадона
Мадона

силно се разгневи от новината, че холивудско студио планира да заснеме без нейното съгласие биографичен филм за ранните й години в Ню Йорк, пишат агенциите. "Никой не знае това, което аз знам и това, което съм видяла. Само аз мога да разкажа историята си", написа в социалната мрежа "Инстаграм" певицата. "Всеки друг, който се опита, е шарлатанин и глупак. Търсенето на незабавно възнаграждение без труд. Това е болест в обществото ни", допълва тя. Озаглавен "Руса амбиция" (Blond Ambition) по едноименното турне на Мадона от 1990 г., сценарият на филма е дело на авторката Елиз Холандър.



50 известни музиканти



призоваха чрез отворено писмо групата "Рейдиохед" да отмени концерта си в Израел на 19 юли в знак на съпричастност към палестинските активисти, целящи културен бойкот на окупиращата ги еврейската страна. Сред тях са имена като Роджър Уотърс, Стиви Уондър, Карлос Сантана. Засега "Рейдиохед" отказват да дадат коментар и да индикират по какъвто и да било начин намеренията си относно участието си в Тел Авив.



Американският актьор Джеф Голдблум

се снима в нов епизод на култовата поредица Jurassic Park. С проекта се занимават киностудиите "Юнивърсъл" и Amblin Entertainment, съобщи списание "Холивуд рипортър". Продуцент е Стивън Спилбръг, а режисьор ще бъде младият каталунец Хуану Антонио Байоне. В актьорския състав са включени Крис Прат и Брайс Хауард, които се снимаха и в "Джурасик свят" (2015), а също Джъстис Смит, Джеймс Кромуел и Тоби Джоунс.
752
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД