:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 474
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Григор Димитров отстъпи временно до №13

Григор Димитров отстъпи с 1 място в световната ранглиста по тенис - до №13, защото миналата седмица не участва на турнир. Но макар да не е подал заявка и за настоящата, той ще се върне на 12-а позиция още в понеделник. Причината е, че Томаш Бердих (Чех) също си взе почивка преди "Мастърс" в Мадрид (от 8 май), губи повече точки и става №13. От друга страна - нито един от тенисистите на по-задни позиции няма шансове да мине пред Димитров, дори и да спечели някой от турнирите на АТР тази седмица - в Мюнхен (Гер), Ещорил (Пор) и Истанбул (Тур).

Григор вече се е възстановил от вирусно заболяване и ще се включи в демонстративния турнир "Tie Break Tens" в Мадрид на 4 май. При този формат във всеки сет се играе само тайбрек - до спечелване на 10 сета. През 2016-а турнирът бе във Виена и на финала Доминик Тийм (Ав) победи Анди Мъри (Вбр) с 10-5. За 4 май освен Димитров са се записали играчи като Стан Вавринка (Швейц), Кей Нишикори (Яп) и Фелисиано Лопес (Исп).
637
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД