:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 113
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Хасково" направи дубъл в женския ни баскетбол

Елена Станкова
"Хасково" направи дубъл в българския женски баскетбол, като след купата на страната завоюва и титлата. Във финалната серия селекцията на треньорката Елена Станкова се наложи с 3-2 победи, надделявайки в последния мач у дома над миналогодишния първенец "Монтана" с 87:81. Това са първи купа и титла въобще в историята на създадения през 2012 г. клуб.

"Показахме, че "Хасково" е отбор с невероятен хъс за игра, с изключителен колектив. Прекланям се пред поведението и морала на момичетата. Целта ни беше да играем красив, умен и модерен баскетбол. Радвам се, че нашите фенове успяха да гледат хубав баскетбол през целия сезон. Имахме кадрови проблеми заради няколко контузии. Коментираше се, че имаме само пет баскетболистки, но доказахме, че сме стойностен отбор", коментира Станкова.

"Цялата серия беше много добра. Отдавна не се беше играла толкова равностойна серия. Не успяхме да спечелим нищо тази година, но поздравявам момичетата - направихме добри мачове в България и в Адриатическата лига. Поздравявам и "Хасково" - победиха ни във финала за купата и в плейофите за титлата", каза пък наставникът на "Монтана" Стефан Михайлов.
664
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД