:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 299
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Владинова: Винаги съм мечтала да пея химна от почетната стълбичка

Снимка: Фейсбук
Невяна Владинова спечели първия си златен медал за Световната купа за съчетанието си с лента.
"Много съм щастлива, беше трудно състезание, със силна конкуренция. Радвам се, че след не съвсем убедителния ми старт успях да се мобилизирам и да спечеля бронз в многобоя. Това ми е първият медал в многобой от състезание с такъв ранг и е много важен за мен. На финалите определено играх по-спокойно и направих всичките си рискови елементи. Винаги съм мечтаела да пея българския химн от стълбичката. Много рядко изразявам емоциите си, но днес не се сдържах и се разплаках от щастие".

Това заяви Невяна Владинова, която продължи добрите си изяви за Световната купа по художествена гимнастика и на турнира в Баку (Азер) спечели три отличия - бронз в многобоя, титла за съчетанието си на лента и бронз за това с топка. В многобоя 23-годишната плевенчанка бе победена единствено от рускините Арина Аверина и Александра Солдатова. Другата ни представителка - Боряна Калейн, остана 9-а в многобоя и 7-а на лента.

Ансамбълът също бе на висота и на втори турнир за Световната купа, след този в Песаро (Ит) миналия месец, спечели златните отличия в многобоя пред квинтетите на Италия и Украйна (рускините не участваха). Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Симона Дянкова, Елена Бинева и Теодора Александрова спечелиха два медала и във финалите с отделни уреди - бронз за съчетанието си с 5 обръча (и сребро за това с три топки и две въжета.

През предстоящия уикенд българките ще се представят пред родна публика - на турнира за Световната купа в столичната зала "Арена Армеец".
669
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД