:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Попов поведе "Спартак" към 22-ра титла на Русия

Националът подаде за головете при победата с 2:1 над ЦСКА (Москва)
СНИМКА: pfc-cska.com
Ивелин Попов (в бял екип) се е опитал неуспешно да пробие през двама футболисти на ЦСКА при победата на "Спартак" с 2:1 в московското дерби от 26-ия кръг на руското първенство.
Ивелин Попов изигра един от най-силните си мачове с екипа на "Спартак" (Москва) и бе с основен принос за победата с 2:1 като гост над ЦСКА в градското дерби от 26-ия кръг на руската Премиер лига. Така четири кръга преди края на сезона "Спартак" се нуждае само от още 4 т., за да си гарантира титлата. Тя би била 22-ра в историята на клуба (досега московчани са печелили 12 пъти първенството на СССР и 9 пъти Премиер лигата на Русия).

В края на сезона треньорът на "Спартак" Масимо Карера върна доверието си към Попов и той му се отблагодари с две асистенции срещу ЦСКА. В 32-рата мин. българинът подаде на Луис Адриано за първото попадение, а в 51-вата пусна пас към Денис Глушаков, който отбеляза победния гол. Попов бе сменен тактически в 84-тата мин. Представянето му бе от още по-голяма важност, тъй като през седмицата в Русия се появиха поредни информации, че той ще напусне "Спартак" през лятото. Сред вариантите за негов бъдещ отбор се появи друг московски клуб - "Локомотив". За ЦСКА пък на резервната скамейка остана възстановеният от травма Георги Миланов.

"Спартак" в момента води с 60 т. и до края има сравнително лека програма - домакинства срещу "Том" и "Терек", както и гостувания срещу "Амкар" и "Арсенал" (Тула). На второ място с 52 т. излезе "Зенит", а ЦСКА е 3-ти с 50.

Друг национал - Михаил Александров, игра цял мач за "Арсенал" (Тула) навън срещу "Уфа", като в последната минута топката се удари в тялото му и влезе в мрежата след шут на Сухов и това осигури победата на домакините с 1:0. Съотборникът на Александров - Иван Иванов, остана резерва, а тимът им е 14-и с 21 т.

Капитанът на "Амкар" Петър Занев игра през цялото време при 0:1 в гостуването срещу "Ростов", а отборът му е 9-и с 34 т.
748
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД