:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 176
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Най-популярният BitTorrent клиент ще бъде вграден в браузър?

Торентът може да бъде вграден в браузър.
Един от най-популярните BitTorrent клиенти ще можем да използваме като част от самия браузър, т.е. няма да има нужда от неговото инсталиране като отделна програма.

Peer-to-Peer споделянето на съдържание чрез някой BitTorrent клиент най-често, напълно погрешно, се свързва с разпространението на нелегални файлове, т.е. с пиратството. Да не се лъжем, вероятно точно тази част вдигна световната популярност на всички BitTorrent клиенти, но, разбира се, не става дума само за това.

Най-популярният торент клиент на света е uTorrent - в момента той се използва от над 150 милиона души по целия свят. В близко бъдеще, ако може да се вярва на слуховете, този клиент ще бъде вграден в браузърите. Това обяви самият Брем Коен, човекът, който измисли BitTorrent протокола. Негова идея е и uTorrent. Смята се, че новата "форма" би трябвало да донесе и нов интерфейс, възможност за стрийминг на съдържание, както и още някои други опции.

Кога ще се случи промяната не е ясно - Коен и екипът му не искат да бързат. Те твърдят, че първо искат да чуят какво мислят потребителите.

753
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД