:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Робот стриймва видео вкъщи

Роботчето стриймва видео.
Проекторите днес са напълно обичайна технология, която е абсолютно достъпна за всички - особено за тези, които искат да се насладят на голяма картина вкъщи, чувствайки се като в кино.

Video Streaming Robotic Projectionist е проектор, който е еволюирал до ходещ робот (или може би обратното?). Цената му е височка - $2500.

Става дума за мобилен робот, способен безжично да проектира изображения и поточно видео от интернет страница. Прожектира на всяка повърхност от разстояние от 3 метра, с диагонал на проектираното изображение - от 80 инча, т.е. 2 метра. Към проектора има и безплатно iOS и Android приложение, което позволява на потребителя дистанционно да си контролира робота. С приложението може да се регулират ориентацията на изображението, силата на звука, да се променя съдържанието.

За съжаление, високата цена, която донякъде е оправдана от роботиката, не предлага много по отношение на качеството на резолюцията на видеото - максималната е 720p. Също така се препоръчва звукът да се чува чрез друга система (специализирана за това), защото вграденият високоговорител 5 вата не е достатъчен, особено ако в помещението има повече хора.

Роботът иначе тежи 10 кг, има USB, HDMI вход и обичайни мултимедийни връзки.



2
763
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
02 Май 2017 01:05
може да направят робот с 4-5 проектора и да има възможност едновременно да проектира различни картини на всички стени в стаята
02 Май 2017 02:01
Само не разбрах какво му е роботското на този "робот" ?? Проектор с дистанционно и то на солена цена и с ниско качество на картината .
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД