:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 279
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Светът през погледа на орлите

Очилата ви дават поглед от висините.
DJI е категорично най-големият производител на дронове в света. Така е поради една причина - той е най-иновативният производител на дронове в света. Доказателство за това са и новите очила на фирмата, които приличат на устройство за гледане на виртуална реалност. Тези очила могат да се използват при управление на дроновете. Ей така - въртиш си главата и гледаш това, което гледа камерата на дрона.

Накратко, потребителят ще вижда всичко, което вижда камера на дрона, и само с движение на главата може да сменя гледната точка на дрона. Да, това не е много лесно. Особено за тези, които имат страх от височината - все пак вие ще виждате света от височината на дрона. Но пък е много истинско.

Когато завърти глава, потребителят на практика движи камерата на самия дрон. За самото летене на дрона все пак ще си трябва джойстик.

DJI Goggles, както е името на очилата, имат и много други функции. Например, на тях може да излезе цялото меню от дрона (Mavic Pro или Phantom 4).

Тези очила ще показват 720p видео с резолюция от 1280х1440 дисплея, ако дронът е далеч. Ако е близо, видеото става още по-добро - Full HD. Тяхната цена ще е 449 долара, което хич не е малко. DJI Goggles ще бъдат на разположение след 20 май.



721
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД