:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шойбле: България принадлежи към Европа

България и Румъния принадлежат към Европа, заяви експертът на германските християндемократи по външната политика Волфганг Шойбле, цитиран от в. "Нетцайтунг". Той предупреди, че не бива ЕС да се преразтяга, което не се отнася до България и Румъния. "Няма човек, който да се съмнява ,че двете държави принадлежат към Европа", допълни Шойбле.

Интеграцията на България в Евросъюза върви по добре утъпкан път, заяви в интервю за "Дойче веле" бившият посланик на Германия в София Валтер Левалтер. Според него независимо какво ще е следващото правителство в Берлин, то ще спази договореностите към България и Румъния, така както възнамерява да ги спази и Брюксел.

До шест месеца Европейският парламент отново ще разгледа въпроса дали България и Румъния са готови за пълноправно членство в ЕС, се казва в съобщение на сайта на парламента. Ако отговорът е отрицателен, евродепутатите ще предложат отлагане на приемането на двете страни до 2008 г. В съобщението се казва, че по-специално Румъния има проблеми с критериите за членство.
19
543
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
19
 Видими 
14 Септември 2005 00:37
Не е верно.
Товарищ Марозов каза че принадлежим на Русия , иначе сме предатели и че врътне кранчето с мазута.
14 Септември 2005 00:49
абе аз знам доста, дето се съмневат
14 Септември 2005 00:51
На Русия принадлежеше ти и баща ти преди да захвърлите партийните билети, като др. Квашневски и посланничката ни в САЩ, наследственната комунистка Поптодорова. ( Ако не са я сменили )

Най добрите демократи са бившите комунисти.

Сигурно в Русия не могат да преживеят без краставиците, консервите, козметиката и компотите които грабеха от България срещу скапаните си АЕЦ, Нефт и Газ.
14 Септември 2005 00:59
обръщението ми по - горе е към Гаспарини разбира се.

За съжаление констатацията на durt kozel е правилна. Но все пак Европа няма друг избор. Тия дето са след нас - Турция, Украйна, Македония, Грузия, Мароко, Босна, Албания, Косово са още по зян. По сравнение с тях, сме си напрпво ЕUропейци.
14 Септември 2005 01:02
Волфгангчо е открил Америка, пърдон, Европа, пърдон, България.

Забравил е да добави "само географски". Така, изказването му да се чете "България и Румъния принадлежат към Европа, но само географски"
14 Септември 2005 01:19
интегрирането на определен от границите на европа интеграл се извършва със големи и малки суми на добруване като обратно на интегрирането е диференцирането но да не забравяме че и двете деиствия се изпозват за анализиране на функциите на европеискя съюз
14 Септември 2005 01:49
che niama da vlezem v Evropa to si e iasno, za kakvo se ostaviate balgari da vi lazat
14 Септември 2005 02:00
fractal не си много сходим да знаиш........
14 Септември 2005 02:25
Тва лято пък минах през Италия и те са същите цигани като нас. Не мога да си представя пък португалците. Майната й на Европата!
14 Септември 2005 02:44
И аз не понасям италианците, ама виж португалците ми се виждат свестни
14 Септември 2005 03:28
България принадлежи към Европа, но е рисковано за момента да се влиза в EU.
Трябва да почакаме да ни помолят сериозно, пък тогава може и да им откажем..

14 Септември 2005 08:00
...човекът е откровен - ще му се да му принадлежим...
...мене пък ми принадлежи Дженифер Лопес...
...и турците казват че България им принадлежи ...
...Русия пък и не се съмнява дори ...
...Америка също...
...дон Цеци пък дори говори нашески рома-диалект...
14 Септември 2005 10:10
душко:
На Русия принадлежеше ти и баща ти преди да захвърлите партийните билети, като др. Квашневски и посланничката ни в САЩ, наследственната комунистка Поптодорова. ( Ако не са я сменили )
Най добрите демократи са бившите комунисти.



14 Септември 2005 10:15
за най-добри не знам, но със сигурност са най-ревностните (макар и само на думи и както те разбират "демокрацията", което е същото като комунизъм, само че с по-добър PR и американцте са добрите). ремсистки плам в очите, комсомолски жар в телата, риторика на комунистически агит-пропчици

14 Септември 2005 10:51
...Тия дето са след нас - Турция, Украйна, Македония, Грузия, Мароко, Босна, Албания, Косово...


Абе ти уред ли си? Европа за европейците - това е нещото, което искат гражданите на съюза. Развитие ала Европейски Съединени Щати, не им се нрави - показа го отрицателния вот за евроконституцията във Франция и Холандия. Искат си белите държави за своите бели деца. И това не е лошо, колкото и да врещят сивите чичковци, дето си мислят, че прадедите им са сключили сделка с Господ. ЕС няма бъдеще, освен ако не стане организация на европейските нации. Заедно всички европейци могат да се защитят от попълзновенията на бясно размножаващия се трети свят и мракобесния ислям. За нас най-добрата защита на националните ни интереси, е да сме в ЕС. Както и да има Кюрдистан в Северен Ирак. Дори само за това ще си е струвало, че сме били там. Иначе що се отнася до изброените от теб държави, само за Украйна, Македония и Грузия, може да се каже, че са част от европейската цивилизация. Косово не бива да му се позволява да бъде държава. А Македония обаче е възможно отведнъж да влезе в ЕС (подобно на ГДР навремето) - достатъчно е да направи аншлус с България, когато ние влезем в ЕС. Дай Боже това да се случи, защото на границата между Европа и Азия, ние няма как иначе да защитим националните си интереси. Методите, които Атака предлага, са глупави - в XXI век нациите не могат да запазят себе си с методи от XIX век (справка Югославия). Само една Европа на европейците, може да спре оруелизирането на света по американски модел. За тази Европа трябва да работим - Азиатските тигри не са отстъпили ни на йота в защита на националните си идентитети. Ако и Европа се опълчи на сивите чичковци, мечтаещи за човечество като аморфна безродна тълпа (без нации), над което да властват, тогава им е спукана работата.

Редактирано от - Vitalius на 14/9/2005 г/ 10:57:04

14 Септември 2005 10:51
Абе Душичко, къде видя ти Мароко във Европата? Да не ти е учител Мохамед?
14 Септември 2005 17:45
luboespi: умник, ти за "стария свят" чувал ли си. европа, още от древността се развива и дефинира в контекста на едно непрестанно сътрудничесто и противоборство с всички средиземноморски държави и тези от близкия изток. това че ограничена и необразовани хора като теб теглят границите като с нож и си мислят че това има каквато и де е логика и основание нищо не значи. факта е че държавите в северна африка и по границата на европа с азия са част от по два континента, гранични територии, и са поле за културен и търговски обмен от хилядолетия. пълноправно членство едва ли ще получат, но една буферна зона под някаква друга форма може само да е полезна за изграждане иопазване на ценностите заявени от ЕС.

14 Септември 2005 20:17
всеки, мма му стара, иска да влезе в ЕС и да хлопне вратат след себе си. демек че той е последния заслужил да е там. ако става на въпрос заслужилите са или отдавна вътре, или нямат намерение да влизат, щото са си добре и така и не им се занимава с глупости. ама това - хем да се бориш да те пуснат, нищо че не щат, хем да викаш срещу другите дето искат да се приобщят по някакъв начин, дето и не си чак толкова различен от тях, си е наглост и безочие.

14 Септември 2005 20:36
Vitalius , прав си, че европейците не искат разширявания. Ама кой да ги пита

В Евр. Съюза важните въпроси се Решават от КОМИСАРИТЕ.

Големия туркофил по въпроса за разширяването, Комисаря Оли Рен от Финланлия каза , че Турция е узряла за членство.

Европа трябва да си плати , за това , че Турция 40 години ги пази от Русия. Когато получаваш нещо, после трябва да си платиш.
То и предишния комисар беше туркофил, ама тоя е още по- голям.

И каво против имаш срещу Най- Глоямата по територия и Население Европейска Страна - Турция

Турция е много по богата от Оранжевия Цирк Украйна , която без да краде от русия не може да диша. За Соросовото протеже от РОЗОВА ГРУЗИЯ да не говорим. Те са твърдо зад Кралство Мароко.

Pavlik Morozov е прав за Средиземноморската Общност. Не само бившите френски колонии Мароко, Тунис, Алжир ами и новите демокрации от Триполи, Кайро и Багдад след време ще станат членове на Съюза.

Виж как се провеждат един след друг честни и демократични избори в Средиземноморско - Близкоизточния Регион.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД