:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Баскетболният "Берое" стигна до третия си финал този сезон

Любомир Минчев
Баскетболният отбор на "Берое" се класира за третия си финал в най-успешния сезон в историята на клуба. Воденият от националния селекционер Любомир Минчев тим разгроми с 94:68 "Черно море" като гост и затвори полуфиналната серия в Националната лига (НБЛ) с 3-0 победи. На мача във Варна старозагорският отбор показа много добра стрелба от далечно разстояние (12 успешни от 25 опита за тройка), а и равностоен състав - шестима негови баскетболисти вкараха поне по 10 т.

Така "Берое" ще се бори за трети трофей този сезон, след като досега завоюва Купата на България и трофея от Балканската лига. Отборът първо трябва да изчака развитието на полуфиналния сблъсък между шампиона "ЛУКойл Академик" и "Рилски спортист", които снощи изиграха в Самоков своя трети мач при разменени победи досега.

"Не мога да кажа, че сме се представили образцово. Винаги може и по-добре, но като цяло, концентрацията и мотивацията на отбора бяха добри - отсъди треньорът Минчев. - След като сме стигнали финал, ще опитаме да спечелим, но знаем, че няма да ни бъде никак лесно. Все пак ще почиваме повече, защото другите два отбора ще играят поне четири мача. Но пък ако другият полуфинал се удължи до максималните 5 срещи, ще загубим ритъм, на играчите вече не им се тренира чак толкова много".
1190
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД