:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 566
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на "ЦСКА 1948" още не казва дали остава

Тимът ще играе финал за аматьорската купа срещу "Черноморец" (Балчик)
СНИМКА: СПОРТАЛ
Футболисти и фенове на "ЦСКА 1948" празнуват на стадиона във Враца победата с 2:1 над "Литекс", която класира четвъртодивизионния отбор на финал за Купата на аматьорската лига.
"ЦСКА 1948" продължава сензационното си представяне в първия сезон в историята си, но не е наясно дали треньорът Валентин Илиев ще води тима от лятото нататък. След класирането на финал за Купата на аматьорската лига Илиев отново отказа да отговори дали остава на поста си.

"Не мога да кажа какво е моето бъдеще. Целта ми, когато се захванах, бе тимът да си осигури промоция във "В" група (б.р. - има предвид Трета лига). Мисля, че сме на прав път. Когато приключи сезонът, тогава ще можем да кажем какво е бъдещето на "ЦСКА 1948". Силно се надявам то да е светло. В противен случай ще бъде жалко за всички тези момчета, които са в състава и всеки ден се раздават докрай за клуба. Вижда се в очите на момчетата, че милеят за клуба и за това да растат още повече във футбола. Ние сме един страхотен колектив и момчетата го доказват от мач на мач. Събрали сме се хора с много голямо желание за развитие. Всеки един успех е много важен, защото зад него стоят много труд и лишения. Аз съм само от няколко месеца треньор и стоя здраво стъпил на земята. Още нищо не съм постигнал", заяви Илиев след трудната победа с 2:1 над лидера в Северозападна Трета лига "Литекс".

Съперник на "ЦСКА 1948" във финала ще бъде "Черноморец" (Балчик), като мачът най-вероятно ще е на 25 май в Стара Загора. Преди това обаче пред тима предстоят и последните два кръга от редовния сезон в Областна група "София - столица - юг". "ЦСКА 1948" вече си осигури предсрочно първото място, а в неделя ще срещне следващия в класирането - "Левски-Раковски". За този мач от "ЦСКА 1948" изпратиха официални покани за собственика на "Левски" Спас Русев и доскорошния спортен директор там Станислав Ангелов.















1434
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД