:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 326
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Славия" назначи Загорчич за треньор

СНИМКА: БГНЕС
Златомир Загорчич
Бившият национал на България Златомир Загорчич беше назначен вчера за треньор на "Славия". Той идва на мястото на Владимир Иванов, който бе сменен след загубата с 1:3 от "Ботев" в Пловдив.

След мача президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов бе ядосан и обеща, че ще направи промени. И започна от наставника, въпреки че преди няколко дни бе гласувано доверие към Иванов до края на сезона. Все пак треньорът вероятно ще се върне на работа в детско-юношеската школа.

Загорчич има опит в българското първенство, понеже води "Литекс" през сезон 2013/14. По-големи успехи обаче има в родината си с "Войводина" (Нови Сад), с който бе в тройката на сръбския шампионат. Сега задачата му е да изведе "Славия" до успех в плейофите за оставане в Първа лига.

След мача с "Ботев" Владимир Иванов не предполагаше, че ще бъде сменен. "Дано играчите осъзнават какво им предстои, ние се опитваме да им обясним. Доста трудни двубои ни предстоят. Надявам се с някои корекции да изглеждаме по-добре", каза той.
1290
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД