:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 336
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Първа лига

Първа шестица - 33-и кръг - днес, 17.30 ч.: "Черно море" - "Дунав" (съдия Ст. Тодоров, в Каварна) (по "Диема спорт 2"); от 20 ч.: "ЦСКА-София" - "Локомотив" (Пд) (Ив. Стоянов) (по "Диема спорт 2").



Плейоф

за 7-10 място - първи мач: "Ботев" (Пд) - "Берое" 3:0 (Косоко 14, Виана 45, Вутов 81). Реваншът е на 19 май.



Халфът

на "Черно море" Даниел Георгиев (34 г.) няма да подновява договора си и ще напусне отбора през лятото като свободен агент. Той най-вероятно ще премине в кипърски клуб. Георгиев играе за "Черно море" от 2007 г., като само в периода между 2011 и 2013 г. е бил в "Локомотив" (Пд).



"ЦСКА 1948"

обсъди чрез изпълнителния си директор Добрин Гьонов бъдещи съвместни проекти с италианския "Парма". Междувременно агенция "Спортал" съобщи, че треньорът на четвъртодивизионния тим Валентин Илиев работи по привличането на двама бивши юноши на ЦСКА - Тони Стоичков и Пол Александров. Първият играе в "Оборище", а Александров е бил последно в "Ботев" (Ихтиман).



Районната

прокуратура в Пловдив е внесла в съда обвинителен акт спрямо бившия футболист И. С. (25 г.). Той е обвинен, че е предложил по 1000 евро на трима футболисти от юношеския отбор (до 19 г.) на "Локомотив" (Пд) да манипулират мача с "Ботев" (Враца) на 5 октомври 2015 г. Момчетата отказали и съобщили за "офертата" на треньора си, който е сезирал полицията. В резултат се стига до обвинението към И. С.



Световният

шампион Германия ще даде почивка на част от основните си футболисти за турнира за Купата на конфедерациите, който ще се проведе в Русия от 17 юни до 2 юли. Сред тези, които няма да играят за Бундестима, ще са Тони Кроос, Месут Йозил, Сами Кедира, Жером Боатенг, Томас Мюлер, Матс Хумелс, Марио Гьотце, Бенедикт Хьоведес и Илкай Гюндоган.
592
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД