:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 501
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Комплект дреболии

Търкалянето на агнетата, неспасени от Берлускони

Хуманно куче храни новородено агънце-багънце с "Хумана".
Боричканията в съдебната система и амбициите за реформа започнаха да се въртят около два алегорични образа. От една страна - борбата на свинята и тиквата; от друга страна - агнешките главички, декапитацията на жертвения агнец.

В тази връзка събрахме малко агнешки дреболии от информационния обмен и останахме удивени от знаците, които Съдбата очевидно залага тук и там по пътя на хората, отдали се на правосъдието.

***

На 23 май 2017 т., около 9 часа сутринта на 168 км. по автомагистрала "Тракия" бус с трупове на агнета се преобърна и спря движението. На местопроизшествието по случайност (случайност?!) се оказаха главният прокурор Сотир Цацаров и заместникът му Борислав Сарафов. Корпусите на мъртвите животни до един бяха обезглавени.

Граждани с вкус към конспиративни смешки предположиха в соц. мрежите, че това са труповете, от които са отрязани главичките, с които бе проведен оня флашмоб пред Съдебната палата, за който "После" писа - група атлетични татуирани и маскирани младежи посрещнаха членовете на ВСС с агнешки главички. Това бе възприето като мафиотска заплаха. И в действителност доста прилича - напомня посланията с отрязана конска глава, които получават в постелята си оскърбителите на мафията ("Кръстникът").

Труповете по пътя на прокуратурата бяха разчистени и прокурорите продължиха пътя си.

***

Бившият италиански премиер, плейбой старша възраст, любител на крехко агнешко в другия смисъл, крупен бизнесмен и личен приятел на Бойко Борисов - Силвио Берлускони, спаси няколко агънца преди Великден.

Силвио също така е клиент на съдебната система и любител на еротичните африкански танци бунга-бунга. Той се снима в клип на животнолюбска организация - Лига за защита на околната среда. Във видеото Берлускони милва хайванчетата, целува ги и ги храни с биберон, призовавайки народа на Италия да си направи вегетариански Великден.

С това той ядоса производителите на месо: "Невероятно е, но с деловите си умения той нанася щети на месната промишленост и се опитва да получи подкрепата на любителите на животни", пишат работодателски организации и трудови колективи.

По подобни причини преди около 2000 г. хлебарите и рибарите се разсърдили на Исус, задето нахранил народа с нищожен брой хлябове и риби.

Берлускони е вегетарианец от миналата година - според италианската преса. Той самият не отрича и не потвърждава. Както някои стари хора след дълги години атеизъм се обръщат към религията - той пък на старини май станал приятел на животните. Дай, Боже!

Но Берлускони остава най-известен с това, че е мерил гърба на Бойко Борисов в педи! На Агнеца Началников!







1346
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД