:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Байерн" предлага €58 млн. за Алексис Санчес

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Алексис Санчес
Нападателят на "Арсенал" Алексис Санчес е пред трансфер в "Байерн", съобщиха медии в родината му Чили. Според информацията агентът на 28-годишния голмайстор - Фернандо Феличевич, вече е в Мюнхен и преговаря за личните условия на играча. От Лондон вече са се съгласили на предложената от германския шампион сума от €58 млн. за южноамериканеца, който има още само 1 г. от договора си с "топчиите".

Санчес пристигна на ст. "Емиратс" от "Барселона" през лятото на 2014 г. и за три сезона отбеляза 53 гола във Висшата лига, включително 24 през последната кампания. "Арсенал" обаче остана извън Топ 4 и за първи път през новия век няма да играе в Шампионската лига. Именно това е накарало чилиеца да поиска трансфер.

Същевременно от "Байерн" договориха още едно ново попълнение в лицето на германския национал Леон Горецка. "Шпортбилд" съобщи, че халфът на "Шалке 04" ще премине на "Алианц Арена" най-късно през лятото на 2018 г., когато ще стане свободен агент. Има вероятност от Гелзенкирхен да пуснат 22-годишния талант още сега, за да получат трансферна сума за играча, когото привлякоха за 3,25 млн. евро от "Бохум" през 2013 г.
683
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД