:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 221
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Верея"

до няколко дни ще обяви треньора, който ще води отбора през следващия сезон. Сегашният наставник Александър Томаш ще напусне с екипа си, за да поеме съгражданите от "Берое".



Треньорът

на "Пирин" Милен Радуканов вече пусна играчите в лятна почивка до 12 юни. Кметът на Благоевград Атанас Камбитов е гарантирал, че на отбора ще бъдат платени всички дължими суми, и това е убедило Радуканов да остане на поста и през следващия сезон. Словакът Кристиан Костърна е заявил, че ако си получи парите, ще остане в "Пирин" още 1 година.



Галин Иванов

е бил наблюдаван от представител на турски тим в мача на тима му "Нефтохимик Бургас" срещу "Монтана" от плейофите за 7-10 място. В този двубой халфът вкара втория гол за успеха с 2:1. Това бе пето попадение за Иванов през пролетта, като той има и 3 асистенции. Футболистът вече е играл в Турция - за "Самсунспор" от 2015 до 2016 г.



"ЦСКА 1948"

обяви, че футболистите ще излязат със специално изготвени екипи в днешния финал за Купата на аматьорската лига срещу "Черноморец-Балчик" от 18 ч. на ст. "Трейс Арена" в Стара Загора. В неделя пък от 16 ч. на ст. "Летище" в София тимът на "ЦСКА 1948" ще излезе срещу "Локомотив БДЖ" в 1/2-финален плейоф за излъчване на първенец за област "София-град" в плейофите за класиране в Югозападна Трета лига.



Повиквателна

от националния отбор на Ливан получи халфът на "Дунав" Самир Аясс - за квалификацията за Купата на Азия на 13 юни срещу Малайзия. Юношата на Дунав вече дебютира с екипа на Ливан в мач срещу Хонконг. Междувременно от "Локомотив" (ГО) се похвалиха, че Мохамед Слим Бен Отман е викнат в тима на Тунис за квалификацията за Купата на Африка срещу Египет на 11 юни. От "ЦСКА-София" пък съобщиха, че нападателят Кевин Кубемба е в състава на ДР Конго за мача срещу Конго от същите квалификации на 10 юни.
589
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД